Ihonhoito syksyllä

Ilmojen viiletessä on hyvä päivittää myös ihonhoitorutiinit ajan tasalle. Kuiva huoneilma ja kylmä ilmasto tuovat haasteita iholle joka tarvitsee nyt enemmän kosteutta ja huolenpitoa.


Ihon puhdistus

Valitse ihon päivittäiseen puhdistamiseen hellävaraiset tuotteet jotka eivät kuivata tai häiritse ihon omaa suojabarriääriä. Puhdista ihosi aamuin ja illoin. Maitomaiset puhdistustuotteet ovat erinomaisia sillä ne eivät kuivata ihoa (Dermaviduals Reinigungsmilch). Jos sinulla on kuitenkin rasvaisempi iho tai käytät enemmän meikkiä niin geelimäinen puhdistustuote on silloin hyvä iltaisin. Muista kuitenkin että useat geelimäiset puhdistusaineet ovat liian kuivattavia. Dermaviduals sarjalla löytyy hyvät hellävaraiset ja geelimäiset puhdistustuotteet jotka sopivat erinomaisesti myös herkälle ja reagoivalle iholle. (Dermaviduals Reinigungs Gel) Myös liian kuuma vesi kuivattaa joten käytä mieluiten haaleaa vettä kasvojen puhdistuksessa

Viimeistele puhdistus kasvovedellä. Kasvovesi valmistaa ihon vastaanottamaan hoitovoiteet ja rauhoittaa ihoa. (Dermaviduals Gesichts-Tonic)

Ihon kosteuttaminen

Talvea kohti kannattaa valita hieman täyteläisemmät voiteet. Kannattaa kuitenkin muistaa valita oman ihotyypin mukaiset voiteet ja seerumit. Se mikä käy toiselle ei välttämättä käy juuri sinulle. Dermaviduals on yksi suosikki sarjoista mitä itse käytän reagoivalle iholleni. Se on hajusteeton ja käy tosi hyvin erilaisten iho ongelmien hoitamisessa. Dermaviduals on täysin hoitola sarja jota myydään ainoastaan kauneushoitoloissa. Näin ammattilaisen opastuksella saadaan valittua juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.


Ravinto

Pidä huoli siitä että saat myös ravinnosta hyviä rasvahappoja. Omega 3 ja 6 rasvahapot (Alfalinoleenihappo ja Linolihappo) ovat elimistölle välttämättömiä, eikä keho pysty niitä itse syntetisoimaan joten ne on saatava ravinnosta. Pääasiallisia lähteitä ovat kasviöljyt. Hyviä lähteitä on mm. kala (suositus 2 krt/vko) ja pellavansiemenöljy. Välttämättömien rasvahappojen puutos aiheuttaa ihon kuivumista ja hilseilyä.


Ihanaa syksyä!